Mini Cart

  • No products in the cart.

About us

Follow your passion, and sucess will follow you

Marita Skin Solution

Marita Skin Solution merupakan sebuah syarikat yang menjalankan perniagaan secara online (atas talian) dan offline (di luar talian). Kami terlibat secara langsung dalam industri produk kecantikan serta kesihatan. Kami mengeluarkan produk penjagaan wajah premium khusus dalam menyediakan penyelesaian untuk merawat mereka yang mempunyai masalah jerawat jeragat dan pigmentasi. Sejak dipasarkan, produk kami telah berjaya membantu ramai individu menyelesaikan pelbagai masalah wajah secara berkesan melalui konsultasi percuma oleh perunding-perunding kecantikan kami. Kami berharap supaya dapat memberikan rawatan penjagaan wajah dan hasil yang terbaik seiring dengan produk dan perkhidmatan yang memuaskan.

Misi & Visi

Kami menawarkan  lebih daripada sekadar rawatan. Kami ingin pengguna rasa dialu-alukan, dijaga dengan baik dan dikenang selalu. Matlamat kami adalah mendidik dan melengkapkan setiap pengguna perempuan dan lelaki dengan ilmu  penjagaan wajah diri sendiri selepas menggunakan produk kami.

Pencapaian

Marita Skin Solution menjadi pilihan beribu-ribu pelanggan kerana kebolehpercayaan, perkhidmatan dan rekod prestasi yang terbukti. Rawatan kulit wajah kami telah memenangi hati dan keyakinan ramai pelanggan dengan membantu menyelesaikan masalah mereka.

Falsafah

Hasil adalah segalanya. Kami berazam untuk memberikan hasil rawatan wajah yang terbaik dan perkhidmatan yang memuaskan kepada setiap pelanggan.

Marilah mulakan perjalanan memulihkan kesihatan wajah anda dan mengembalikan keyakinan anda dengan produk-produk dari  Marita Skin Solution sekarang.

Lisa John

Fashion Design

Jane Doe

Director

Cartherin Forres

Marketing Director